Här anmäler du dig till kårstarten för VT-22 lördag 15/1 till söndag 16/1 2022.

Hej alla ledare & funktionärer!

Helgen 15-16/1 2022 träffas vi för att planera våren i kåren och avdelningarna. Vi planerar att vara på en ännu inte bestämd ort där vi övernattar. Vi kommer INTE vara i Fjällvik.

På ledarmyset för ett tag sedan pratade vi om att prova att göra helgen annorlunda än att ”bara” träffas och planera. Vi pratade om att hålla till på annan ort under helgen och slå ihop planeringen med ledarvård och utbildning. Med andra ord en helg där vi lär känna varandra bättre, har roligt tillsammans, vidareutbildar oss inom lämpligt område samt även planerar lite. För att få ut maximalt bör man vara med på plats under hela helgen men om man av olika anledningar inte kan vara det får vi lösa det på bästa sätt.

Mer information kommer att komma, men vi vill här undersöka intresset genom en föranmälan med formuläret nedan.

Tider, plats, agenda kommer inom kort.

Frågor och funderingar? Ta i så fall kontakt med någon i styrelsen eller skicka ett mejl till styrelsen@viksjo.ssf.scout.se

Scouthälsningar från kårstyrelsen

Anmälan Kårplanering

• Vi fick många idéer på ledarmyset. Men skriv gärna om det är någon aktivitet du vill trycka lite extra på eller om du har fler idéer på vad vi kan göra under helgen!
  • Något annat du vill meddela eller fråga inför mötet? Ev. allergier eller önskemål om anpassad mat?